FAQ   |   BLOG   |   CONTACT

Contact duurzaam ongedierte bestrijdenVRAGEN? APP ONS +31 6 47 831 301     

De geheimen van diatomeeënaarde. Het alternatief voor giftige bestrijdingsmiddelen.

Als professioneel ongediertebestrijder ben ik mezelf de laatste jaren gaan focussen op werkwijzen, toepassingen en methodieken waarbij geen giftige bestrijdingsmiddelen nodig zijn. Steeds ben ik op zoek naar middelen die de natuur ons schenkt, en zo ben ik vorig tegen het 100% natuurlijke en niet giftige product diatomeeënaarde aan gelopen.

Al doende ben ik zeer enthousiast geworden over de mogelijkheden en toepassingen welke dit product ons te bieden heeft. Één van de toepassingen is dat je dit product kunt gebruiken tegen diverse soorten beestjes waarvan je overlast kunt ervaren zoals:

 • Mieren
 • Zilvervisjes
 • Vlooien en mijten bij honden en katten
 • Bloedluis bij kippen en vogels
 • Papiervisjes
 • Pissebedden
 • Slakken
 • Naaktslakken
 • Bedwantsen
 • Kakkerlakken
 • Luizen
 • Bladluis op planten als spray

De geheimen van diatomeeënaarde 

De geheimen van diatomeeënaarde zijn zeer uniek en ik ben enorm enthousiast over geworden, temeer omdat ik het tegen diverse beestjes met succes het ingezet, getest en met eigen ogen heb gezien wat dit natuurlijke product doet.

Diatomeeënaarde is het gifvrije alternatief voor veel chemische bestrijdingsmiddelen tegen de reeds genoemde beestjes. Het verbaasd mij dan ook zeer dat niet veel meer ongediertebestrijders met dit product werken. Voor mij een extra rede om dit product te promoten en meer bekendheid te geven.

De geheimen van diatomeeënaarde zijn als volgt:

 1. 100% natuurlijk
 2. Duurzame werking
 3. Milieuvriendelijk
 4. Veilig voor mensen en dieren
 5. Zeer effectief
 6. Snelle werking
 7. Eenvoudig in gebruik

Het alternatief voor giftige chemische bestrijdingsmiddelen 

Diatomeeënaarde is het alternatief voor giftige chemische bestrijdingsmiddelen met een zeer duurzame nawerking. Waarom zou je nog chemische middelen gebruiken als er een goed en effectief niet giftig alternatief is?

Veel mensen hebben nog nooit van diatomeeënaarde gehoord. Had ik een jaar geleden ook nog niet. Ik heb er inmiddels op verschillende fronten ervaring mee, en ik kan nu niet anders zeggen dat het een geweldig mooi en goed product is dat zeer goed werkt.

Vaak wordt er gedacht dat chemische middelen de oplossing zijn. Dat is natuurlijk ook best begrijpelijk want als je niet weet, en het wordt je niet verteld, dan kun je het ook niet weten.

Alternatieve producten welke giftige chemische bestrijdingsmiddelen kunnen vervangen zouden mijn inziens meer gepromoot moten worden. Ik vind dat hier een taak ligt voor de overheid maar ook voor professionele ongediertebestrijders.

Hoe diatomeeënaarde gebruiken?

Ondanks het feit dat diatomeeënaarde niet giftig en schadelijk is voor mens en dier is het wel nodig om jezelf te beschermen. Diatomeeënaarde is een sterk absorberend en fijn product. Stofdeeltjes kunnen je luchtwegen en ogen irriteren waardoor je last van je keel en aan je ogen kunt krijgen.

Voorkom zo veel als mogelijk stofvorming, draag minimaal een stofmasker en een veiligheidsbril. Gebruik je dit product binnen zorg er dan voor dat er geventileerd wordt.

Diatomeeënaarde is te gebruiken in poedervorm en als spray, afhankelijk tegen welke beestjes je het wilt gebruiken.

Heb je vragen over het gebruik en de toepassingsmogelijkheden stel ze dan hier onder in het reactieveld.

TIPS – Zilvervisjes bestrijden zonder giftige bestrijdingsmiddelen

Kruipende insecten gifvrij bestrijden met Pest Free Diatomeeënaarde

Diatomeeënaarde tegen ongedierte

10 voordelen van diatomeeënaarde

Hoe gebruik je diatomeeenaarde

VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN Pest Free Diatomeeenaarde

Diatomeeënaarde en hulpmiddelen kopen

 

Laat een reactie achter

Wat voor soort woning heb je?

Wat is de grootte van je woning?

Wat is de grootte van de begane grond?

Wat is de grootte van je woning?