FAQ   |   BLOG   |   CONTACT

Contact duurzaam ongedierte bestrijdenVRAGEN? APP ONS +31 6 47 831 301     

Hoeveel Plug In Pest Free units je nodig hebt

 

HOEVEEL PLUG IN PEST FREE UNITS HEB JE NODIG

Hoeveel Plug In Pest Free u nodig heeft is verschillend per situatie. Er wordt daarbij onderscheid gemaakt voor particulier en zakelijk gebruik. Soms wordt er gekozen om voor minder units te gaan als wij van Pest Free adviseren. Als wij adviseren om 1, 2 of meer units te nemen dan is dat gebaseerd op ervaring. Als u kiest om minder units te nemen dan wij adviseren, dan kan dat betekenen dat je niet het gewenste effect, of een verplaatsing van het probleem krijgt. Heb je twijfels neem dan altijd even contact met ons op via +31 6 47831301. 

Particulier gebruik

 1. Heb je een gelijkvloerse woning zoals een appartement of een bungalow met een vloeroppervlakte van maximaal 175 m² dan kun je volstaan met één Domestic unit.
 2. Heb je een kleine eengezinswoning met een begane grondvloeroppervlakte van maximaal 45m² dan kun je volstaan met één Domestic unit.
 3. Heb je een eengezinswoning met een begane grondvloeroppervlakte van meer dan 45m² dan heb je twee Domestic units nodig. Één unit beneden en één unit boven. Je kunt hier ook kiezen voor één Pro unit.
 4. Heb je een groter huis dan gemiddeld dan kan volstaan worden met 2 Domestic units of met één Pro unit.
 5. Heb je een villa neem dan eerst even contact met ons op. Je hebt dan absoluut meerdere units nodig, maar een combinatie van één Pro unit met Domestic units is mogelijk. Je kunt natuurlijk ook voor 2 Pro units kiezen.

Pest Free Domestic Unit

Waarom in sommige gevallen meerdere units nodig zijn

Muizen en ratten raken gestrest van de Plug In Pest Free technologie. Als u kiest voor één Domestic unit in een grote villa dan is de verandering in het elektromagnetisch veld niet overal even sterk. Dit kan tot gevolg hebben dat Pest Free niet optimaal werkt of dat je een verplaatsing van het probleem krijgt.

Waarom zou je thuis voor Plug In Pest Free kiezen

Plug In Pest Free is een duurzame en milieuvriendelijke toepassing om ratten en muizen duurzaam uit je woning te weren. In combinatie met de adviezen die wij geven lossen wij in 98% van de gevallen last van muizen en ratten in huis op. Belangrijke factor daarbij is dat het veilig gebeurd en zonder gebruik van giftige chemicaliën zoals muizengif of rattengif. Heb je na een tijdje niet het gewenste resultaat neem dan altijd even contact met ons op. Wij helpen je graag.

Zakelijk gebruik

Voor zakelijk gebruik adviseren wij altijd om een afspraak te maken met een van onze adviseurs. Vaak is het noodzakelijk om de huidige situatie te zien. Wij kunnen dan samen met jou vaststellen wat de oorzaak en de bron van het probleem is. Zakelijk hebben we ook te maken met machines en apparatuur, waardoor soms meerdere units nodig zijn. Dit heeft te maken met de hoeveelheid elektrische bekabeling en aanwezige apparatuur.

Pest Free Pro Unit

Essentiële factoren voor een optimale ongediertepreventie

Zakelijk hebben we te maken met meerdere factoren. Omgevingsfactoren spelen daarbij ook een belangrijke rol. Duurzame en milieuvriendelijke ongediertepreventie is een samenspel van opdrachtgever, medewerkers en de adviseur van Pest Free. Factoren waarmee zakelijk rekening gehouden dient te worden zijn :

 • Omgevingsfactoren
 • Staat van onderhoud bedrijfspand
 • Algehele hygiëne
 • Bedrijfscultuur

Om zakelijk de optimale ongediertepreventie te bewerkstelligen hebben wij de Gifvrij Plaagdier Management methodiek ontwikkelt.

Units zakelijk gebruik

Plug In Pest Free Commercial unit klein

Plug In Pest Free units die voor zakelijk gebruik ingezet kunnen worden zijn:

 1. Micro unit ( voor in vaatwassers, koelvitrines, vendor machines )
 2. Pro unit ( restaurants, bakkerijen, slagerijen, hotels en andere horeca )
 3. Commercial unit ( horeca, bakkerijen, slagerijen, kantoren )

Voor een eenvoudige kantoor of praktijkruimte kunnen ook Domestic units ingezet worden. Heb jij interesse in duurzame en milieuvriendelijke bescherming tegen muizen, ratten of kakkerlakken dan kan Pest Free jou helpen. Verjaag en vangsystemen zonder gebruik van giftige bestrijdingsmiddelen voor binnen en buiten. Vraag naar onze mogelijkheden en toepassingen.

VOOR VRAGEN:

Ongedierte-advieslijn


Contact met plug in Pest Free

Pest Free Domestic Unit

Domestic unit

Bereikt maximaal 175 vierkante meter


BEKIJK PRODUCT

Pest Free Pro Unit

Pro unit

Bereikt maximaal 375 vierkante meter


BEKIJK PRODUCT

Doe de test met plug in pest free

Wat voor soort woning heb je?

Wat is de grootte van je woning?

Wat is de grootte van de begane grond?

Wat is de grootte van je woning?