FAQ   |   BLOG   |   CONTACT

Contact duurzaam ongedierte bestrijdenVRAGEN? APP ONS +31 6 47 831 301     

SERVICE & GARANTIE

Service & Garantie van Plug In Pest Free voor woonhuizen

Wij van Plug In Pest Free staan voor 100% achter ons gifvrij en duurzaam systeem. Wij willen niets liever dan dat u tevreden bent over onze producten en daarom willen wij graag de allerbeste service en garantie bieden. Uw probleem met muizen of ratten wilt u graag opgelost hebben en wij willen u daarbij graag van dienst zijn.

Garantie na aankoop

Heeft u een product aangekocht via de webwinkel van Plug In Pest Free dan heeft u 14 dagen het recht om het product terug te sturen. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug gestort op uw bankrekening.

De verzendkosten die u maakt om het product terug te sturen worden niet vergoed. Verzendkosten om een pakketje terug te sturen kosten u € 6.95 of meer. Verzendkosten zijn afhankelijk van de grote van het pakket en met welke vervoerder u het retour stuurt.

 

Adres om uw retourzending naar toe te sturen is :

Plug In Pest Free
Orchideeënstraat 18
5241 AH Rosmalen

Vermeld u altijd het bestelnummer dat u heeft ontvangen bij uw bestelling, uw naam, uw adres en uw IBAN nummer. Stuur u ons wel even een mail naar [email protected] als u iets retour stuur.

 

Producten die beschadigd, slijtage vertonen of kapot zijn zullen naar evenredigheid vergoed worden. Kapotte goederen worden niet vergoed. Het recht op retour sturen van goederen is maximaal 14 dagen. Daarna worden geen goederen meer retour genomen.

Plug In Pest Free doet er alles aan om op tijd te leveren en om deugdelijke producten af te leveren. Mocht u een klacht hebben dan vernemen wij die graag van u zodat we een passende oplossing kunnen vinden.

 

Aanvullende garantie bij niet voldoende resultaat

Als blijkt dat u met Plug In Pest Free niet het gewenste resultaat ten aanzien van muizen of ratten in huis haalt, dan mag u ons mailen en komen wij u helpen. Wij komen dan bij u kijken om te onderzoeken waarom Pest Free bij u niet effectief is. In overleg met u gaan we dan werken aan een oplossing die wel bij u werkt. In 98% van de gevallen lossen wij van Plug In Pest Free problemen met muizen of ratten in huis op.

Wij staan voor duurzaamheid en willen niets liever dan dat u in huis geen giftige bestrijdingsmiddelen meer gebruikt. Gebruik van muizengif en rattengif is zwaar belastend voor de natuur en het milieu. Door anders te werken en u een goed alternatief te bieden worden deze giftige bestrijdingsmiddelen overbodig.

 

Als enige in Nederland

Pest Free Benelux is het enige ongediertepreventie bedrijf dat zonder kosten bij u komt kijken, als u niet het gewenste resultaat behaald. Wij willen u graag helpen met een duurzame en milieuvriendelijke oplossing waarvan u jarenlang plezier heeft. Werken met giftige bestrijdingsmiddelen is nooit geen duurzame oplossing.

 

Plug In Pest Free werkt

Dat Plug In Pest Free werkt staat voor ons zo vast als een huis, daarom durven wij onze garantie aan te scherpen. Inmiddels hebben wij in Nederland vanaf onze start in 2013, duizenden huishoudens geholpen met het oplossen van problemen met muizen en ratten, en als wij het probleem niet oplossen binnen 60 dagen dan krijgt u gewoon uw geld van de apparatuur terug. U loopt dus geen risico.

Pest Free Domestic Unit

Domestic unit

Bereikt maximaal 175 vierkante meter

Pest Free Pro Unit

Pro unit

Bereikt maximaal 375 vierkante meter

Wat voor soort woning heb je?

Wat is de grootte van je woning?

Wat is de grootte van de begane grond?

Wat is de grootte van je woning?