FAQ   |   BLOG   |   CONTACT

Contact duurzaam ongedierte bestrijdenVRAGEN? APP ONS +31 6 47 831 301     

ONGEDIERTEPREVENTIE SPECIALIST PEST FREE

Voorkomen is beter dan bestrijden

Ongediertepreventie specialist Pest Free kan uw bedrijf of organisatie helpen me het duurzaam weren en bestrijden van muizen en ratten.

Ongediertepreventie is voor veel bedrijven en andere organisaties van groot belang en zeker noodzakelijk. Overlast van ongedierte is niet alleen hinderlijk, maar ze kunnen ook behoorlijke schade aanbrengen en uw imago schaden. Waar niet altijd bij stil gestaan wordt, is het feit dat veel soorten ongedierte dragers en verspreiders zijn van ziekteverwekkende bacteriën en virussen. Ongediertepreventie helpt met het voorkomen van problemen met ongedierte.

Ongediertepreventie Specialist

Voorkomen is beter dan bestrijden. Pest Free is uw ongediertepreventie specialist en helpt bedrijven en organisaties met het voorkomen van problemen met ongedierte zoals muizen, ratten, kruipende en vliegende insecten. Als u al overlast heeft van deze beestjes dan kunnen wij u ook helpen met de bestrijding ervan. Bestrijden doen wij zonder gebruik van giftige chemische bestrijdingsmiddelen. De afgelopen jaren hebben wij daarvoor een methodiek ontwikkeld die is afgeleid van de IPM werkwijze, maar een paar stapjes verder gaat. De GPM methodiek. Duurzaamheid en het milieu zijn voor ons geen marketing kreten, maar dagelijkse bezigheid.

Villa of landhuis kopen. Denk aan ongediertepreventie.

Doel van ongediertepreventie

Het doel moge duidelijk zijn, maar ik herhaal het nog maar een keertje. Voorkomen is beter dan bestrijden. Optimale ongediertepreventie helpt met het voorkomen van overlast van ongedierte. Ongediertepreventie moet volgens Pest Free duurzaam, veilig en milieuvriendelijk zijn. Conventionele ongediertebestrijding is dat absoluut niet. Vaak kunnen veel kosten bespaart blijven door uw ongediertepreventie te optimaliseren.

Gebruik van giftige bestrijdingsmiddelen is nooit geen duurzame oplossing, en is ook nog eens zeer milieu belastend. Optimaliseren van uw ongediertepreventie heeft een aantal belangrijke voordelen.

  1. Duurzaam karakter
  2. Milieuvriendelijk
  3. Veilig
  4. Hygiënisch
  5. Beter voor imago
  6. Voorkomen van overlast
  7. Kosten besparing

Ongediertepreventie specialist Pest Free

Heeft u overlast van muizen, ratten of insecten zoals wespen en vliegen, kies dan voor duurzaamheid en eerlijk advies. Ons doel is uw bedrijf zo optimaal mogelijk te beschermen tegen overlast van ongedierte. Wij doen dat op een eigentijdse manier, waarbij advies en samenwerking centraal staan. Wij werken zonder contracten en probleem oplossend. Uw bedrijf of organisatie staat bij ons centraal. Wij begrijpen uw belang als geen ander, en daar gaan wij voor.

Voor een optimale ongediertepreventie zijn een aantal essentiële stappen nodig. Middels een inventarisatie zullen die stappen naar voren komen. In overleg met u zullen deze stappen uitgevoerd worden. Vaak kan er heel veel zelf gedaan worden. Natuurlijk kunnen wij u daar ook bij helpen.

De ongediertepreventie specialist Pest Free

De ongediertepreventie specialist Pest Free werkt zonder chemische bestrijdingsmiddelen. Steeds meer bedrijven en organisaties willen met alternatieven werken, maar worden niet op de hoogte gebracht dat ze bestaan. Wij kunnen u daarbij helpen met een totaal concept, en u hoeft bij ons GÉÉN langdurig contract af te sluiten. Uw belang is ons belang. Als u tevreden bent dan blijft u klant, bent u dat niet dan moet u de vrijheid hebben om voor een ander te kiezen.

Wilt u meer weten over onze werkmethode, stuur dan een mail via onze contact pagina of bel direct onze ongedierte advieslijn. Zie hier onze referenties.

+ 31 6 47 831 301

Neem contact met ons op bij vragen of voor meer informatie

Plug In Pest Free Commercial unit klein

Commercial unit

Bereikt maximaal 800 vierkante meter

Pest Free Domestic Unit

Domestic unit

Bereikt maximaal 175 vierkante meter

Pest Free Pro Unit

Pro unit

Bereikt maximaal 375 vierkante meter

Wat voor soort woning heb je?

Wat is de grootte van je woning?

Wat is de grootte van de begane grond?

Wat is de grootte van je woning?