FAQ   |   BLOG   |   CONTACT

Contact duurzaam ongedierte bestrijdenVRAGEN? APP ONS +31 6 47 831 301     

Retour en teruggave beleid

Heeft u een product aangekocht via de webwinkel van Plug In Pest Free dan heeft u 14 dagen het recht om het product terug te sturen. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug gestort op uw bankrekening.

De verzendkosten die u maakt om het product terug te sturen worden niet vergoed. Verzendkosten om een pakketje terug te sturen kosten u € 6,95 of meer. Verzendkosten zijn afhankelijk van de grote van het pakket en met welke vervoerder u het retour stuurt.

Adres om uw retourzending naar toe te sturen is :

Plug In Pest Free
Orchideeënstraat 18
5241 AH Rosmalen

Vermeld u altijd het bestellingnummer dat u heeft ontvangen bij uw bestelling, uw naam, uw adres en uw IBAN nummer. Stuurt u ons altijd even een mail als u iets retour stuurt.

Producten die beschadigd, slijtage vertonen of kapot zijn zullen naar evenredigheid vergoed worden. Kapotte goederen worden niet vergoed. Het recht op retour sturen van goederen is maximaal 14 dagen. Daarna worden geen goederen meer retour genomen.

Heeft u ergens problemen mee neem dan altijd contact met ons op. Wij willen graag de beste service verenen en graag tevreden klanten hebben.

Indienen van klachten kunt u doen via ons contactformulier. Omschrijf zo duidelijk mogelijk uw klacht en welke acties u tot dan toe heeft genomen. Vermeld ook hier uw naam, adres, telefoonnummer zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Plug In Pest Free doet er alles aan om op tijd te leveren en om deugdelijke producten af te leveren. Mocht u een klacht hebben dan vernemen wij die graag van u zodat we een passende oplossing kunnen vinden.

Plug In Pest Free bedrijfsgegevens :

  • KVK: 64030067
  • BTW: NL855493860B01
  • BANK: Rabo bank
  • IBAN: NL 63 RABO 0105598844
  • BIC: RABONL2U

Wat voor soort woning heb je?

Wat is de grootte van je woning?

Wat is de grootte van de begane grond?

Wat is de grootte van je woning?